facebook

Poniedziałek (23.04.2018 r.)

- Pomidorowa z ryżem niezabielana. Makaron ryżowy z brokułem z oliwą z oliwek i płatkami drożdżowymi. Świeży wyciskany sok

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Wtorek (24.04.2018 r.)

-  Krem z marchewki z dodatkiem pietruszki. Klopsiki wieprzowe w sosie własnym z ziemniaczkami i buraczkami. Herbatka owocowa

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Środa (25.04.2018 r.)

- Krem z brokuła. Ryż basmati z warzywami sezonowymi i tempehem w sosie pomidorowym. Świeży owoc - truskawki

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Czwartek (26.04.2018 r.)

-  Rosół z makaronem ryżowym. Potrawka indycza z kasza jaglaną i surówką z marchewki. Deser z tapioki z musem

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

Piątek (27.04.2018 r.)

- Zupa owocowa. Biała ryba smażona lub łosoś w zależności od dostawy, z frytkami i surówką z kiszonej kapusty.  Herbatka owocowa

Może zawierać: gluten, jaja, mleko, seler, soje, gorczycę

 

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP