facebook

Odpłatność za żywienie m-c czerwiec:

Płatności prosimy dokonać do 5 go każdego miesiąca.

Poniedziałek (18.06.2018 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – grahamka (60g) masło (10g) ser mazzdamer (20g) schabik cygański (20g) ogórek małosolny (20g) herbata miętowa (250g)

Obiad – zupa-krem cukiniowo-groszkowy z grzankami (250g) pulpety drobiowo-cielęce (60g) makaron mieszany z pełnoziarnistym (60g) sos koperkowy (100g) surówka z kapusty pekińskiej z rzodkiewką (60g) woda z cytryną i miętą

Podwieczorek – ciasto drożdżowe z owocem (150g)

PYSZOTY

Śniadanie – bułka z ziarenkami i masłem, polędwicą sopocką, sałatą i rzodkiewką (1,7), napar rooibos z owocami

Obiad – koperkowa zupa z kalarepki, sos myśliwski z ogórkiem kiszonym i papryką z kaszą gryczaną (1,3,7,9)

Podwieczorek – arbuz, wafle ryżowe ze stewią i cynamonem (1)

Wtorek (19.06.2018 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – bułka z ziarenkami, masło, twarożek ze świeżymi ziołami, ogórek małosolny (1,7), kakao (7)

Obiad – wiosenna zupa wielowarzywna z brukselką (9), kurczak a'la gyros, ryż po turecku z sosem tzatziki (7),

Podwieczorek – racuchy z jabłkiem i kokosem (1,3,7)

Środa (20.06.2018 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – bułka graham z masłem, serem żółtym i ogórkami (1,7), napar owocowy

Obiad – pomidorowa z kaszą jaglaną (1,7,9), pieczeń wieprzowa w sosie własnym, kopytka i buraczki (1,3,7,9)

Podwieczorek – ciasto gryczane z karobem, truskawką i wiórkami kokosowymi

Czwartek (21.06.2018 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – bułka z makiem, masło, kiełbasa krakowska sucha, ogórek zielony (1,7), napar rooibos

Obiad – rosół z makaronem muszelki (1,3,9), naleśniki z twarożkiem truskawkowym, sos z czerwonych owoców (1,3,7)

Podwieczorek – ciasto ze słonecznikiem

Piątek (22.06.2018 r.)

ALIMPEX CATERING

Śniadanie – 

Obiad – 

Podwieczorek – 

PYSZOTY

Śniadanie – bułka mleczna z twarożkiem truskawkowym (1,7), napar owocowy

Obiad – krem kukurydziany z dodatkiem mleka kokosowego z grzankami (7,9), ryba panierowana, ziemniaki puree, warzywa gotowane na parze z oliwą z oliwek (1,3,4,7)

Podwieczorek – brzoskwinia, dwie chrupki kukurydziane

Produkcja posiłków jest prowadzona zgodnie z zasadami systemu HACCP